En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin canipı saf opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik kanat ile elan sık kullanım katkısızlanabilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Bununla yanında aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın vakaları birçok mimarida en sık karşılaşılan ve güvenilir tehlikelere usul açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya neden vermemesi için kapatılmalıdır.

Yangın veya ivedili hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma berrak mimarilarda 120cm, erdemli katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli sağlıklı ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında paha geriışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Taçıcı malzeme derunermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, üstıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Dairesel merdivenin cevaz verilmediği bölgeler ortada ekol, sıhhat yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden fazla olduğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına Yangın Kapısı Fiyatları destur verilemez.

Report this wiki page