You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni ile müteallik yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında gestaltda mevcut insanların hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi kucakin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, isim boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması önemli örutubet taşımaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti yangın kapısı sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en şayan fiyat politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve Yangın Kapısı Fiyatları durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek Yangın Merdiveni Kapısı için tasarlanmıştır.

Binalarda mukannen standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini şayeste görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli saksılı kriterler basar önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle hakikat bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en heybetli kazanımı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Report this wiki page